Kanta-Häme

Inspiroidu! -messuilla on yhdessä tekemisen meininkiä

 

Wetterhoffin talossa on huhtikuussa luvassa klubihenkinen ilta uusien tuulahdusten ja tuotteiden parissa. Hämeenlinnan Seudun Yrittäjänaiset ry järjestää muotia, sisustusta ja kauneutta tulvivan tapahtuman, jossa esitellään kevään trendejä ja palveluja. 
 
– Halusimme tuoda yhdistyksen jäsenien tuotteita ja palveluja enemmän näkyville mukavalla tapahtumalla, järjestäjiin kuuluva Varpu Talvirinne kertoo.
 
– Lähdimme liikkeelle pienimuotoisesta yhden illan jutusta, josta toivottavasti tulee jokakeväinen perinne.
 
Yrittäjänaisten Keskusliitto ry on valtakunnallinen etujärjestö, joka ajaa yrittäjänaisten taloudellisia ja yhteiskunnallisia etuja. Vuonna 1987 perustetussa Hämeenlinnan seudun paikallisyhdistyksessä on noin 200 jäsentä ja se järjestää muun muassa koulutuksia, vapaa-ajan toimintaa ja yleisötapahtumia. Tavoitteena on kehittää ja tukea alueen naisyrittäjyyttä ja naisten yhteistyötä.
 
Pop up -näytöksiä
 
Järjestäjien ajatuksena on ollut luoda Inspiroidu! -messuille tavallista rennompi ilme ja tunnelma. 
 
– Messut saattaa olla jopa ehkä vähän väärä sana, sillä tapahtuma on enemmänkin klubihenkinen, Rento Designin yrittäjä Hanna Väinölä arvelee.
 
– Mukana on esimerkiksi Mimosa-baari, jossa voi kaikessa rauhassa oleskella, nauttia herkullisia hedelmädrinksuja ja lueskella vaikkapa muotilehtiä. 
 
Illan aikana järjestetään pop up -tyyliin kauneus- ja muotinäytöksiä ja erilaisten tuotteiden esittelyjä. Messuilla on myös tarjouksia ja arpajaiset, joiden pääpalkintoina on lahjakortteja kauneushoitolaan.
 
– Yritämme tehdä tapahtuman, jonne on kiva piipahtaa kavereiden kanssa ja tulla juttelemaan kevään uusista trendeistä ja väreistä, Väinölä sanoo.
 
– Yleisön ja näytteilleasettajien välillä ei tarvitse olla kynnystä, vaan ilta voi olla enemmänkin mukavaa yhdessäoloa ja yhdessä tekemisen meininkiä.
 
Äijäparkki Hoffissa
 
Vaikka Wetterhoffin toinen kerros tuleekin tulvimaan naisenergiaa, ei inspiraatioiltaa ole tarkoitettu pelkästään kauniimmalle sukupuolelle.
 
– Miehetkin ovat tervetulleita ja kyllä heillekin varmasti löytyy messuilta yhtä sun toista mielenkiintoista, yrittäjänaiset vakuuttavat.
 
– Kaiken varalta tapahtumalla on kuitenkin epävirallinen äijäparkki Café Hoffissa.
 
Tapahtumassa ovat mukana Rento Design, Sisustus Home, Alusasuliike Siro, Optikkoliike Mamas & Papas, Kauneushoitola Inkeri Valtonen, Kauneuspiste Linnan Neito, Kookenkä, Ladylike, Liisa Sauso Oy, Askartelulehti, Forever kuntoklubi, Powerhouse Annu, Kiinteistömaailma, Tmi Riitta Yräys-Jussila, Artemis City Spa, Parolan rottinki, Punainen pensseli, Kopiotalo, Forever Aloe Vera, Café Hoffi, Friendtex, Peltola Golf ja Pro Nails.
 
Inspiroidu! -messut to 11.4. klo 16-21 Wetterhoffin talossa (Palokunnank. 9). Vapaa pääsy.