Kanta-Häme Hämeenlinna

Jaarlin Päiväkodit jatkaa toimintaa Tarvasmäessä – Perheiden ei tarvitse hakea palveluseteliä uudelleen

Tarvasmäen päiväkoti.

Tarvasmäen päiväkodin toiminnalle on löytynyt jatkaja.

Päiväkotiyritys Jaarlin päiväkodit oy (Jap) jatkaa toimintaa Touhulan Tarvasmäen päiväkodissa. Touhula ilmoitti aiemmin kesällä lopettavansa päiväkodin.

Toiminta jatkuu päiväkodissa keskeytyksettä ja henkilökunta siirtyy halutessaan Japille vanhoina työntekijöinä.

– Asiakasperheiden lapset toivotetaan tervetulleiksi Jaarlin päiväkotiin. Tarkoituksena on, että ei tule mitään katkoa toimintaan. Meidän päiväkotimme aloittaa siellä 3. elokuuta, Japin hallituksen puheenjohtaja Markku Järvinen sanoo.

Toiminta liikuntapainotteista

Paikkaa uudesta päiväkodista voi hakea yrityksen verkkosivuilta. Hämeenlinnan kaupungin ja Janakkalan kunnan kanssa on sovittu, että perheiden ei tarvitse hakea palveluseteliä uudelleen.

Päiväkodin nimi muuttuu Jap Tarvasmäeksi. Japin päiväkodeissa on liikuntapainotus ja tavoitteena on yhdenmukaistaa uuden päiväkodin toiminta yrityksen linjan mukaiseksi. Päiväkodin johtajan Sari Järvisen mukaan tämä ei tuota vaikeuksia.

– Touhulan päiväkoti on ollut liikuntapainotteinen päiväkoti jo nyt, Sari Järvinen sanoo.

Kyseessä on Japin yhdeksäs päiväkoti Hämeenlinnassa. Päiväkodeista yksi on ruotsinkielinen.

Lue myös: Pilke-päiväkoti jatkaa Jukolan Touhulan toimintaa – Perheiden on haettava päiväkotipaikkaa uudestaan (7.7.2020)

Lue myös: Pilke päiväkodit on kiinnostunut useista Touhula-ketjun suljettavista kohteista – Hämeenlinnan kanssa ei ole neuvoteltu(23.6.2020)

Suljetuille päiväkodeille löytyi jatkajat

Touhulan päiväkodit omistava Touhula Varhaiskasvatus oy ilmoitti aiemmin kesällä 43 päiväkodin sulkemisesta. Näiden joukossa olivat Hämeenlinnan Tarvasmäen ja Jukolan päiväkodit, joissa on yhteensä ollut noin 200 lasta.

Päiväkotiketju Pilke ilmoitti 7. heinäkuuta, että se jatkaa Touhula-päiväkodin toimintaa Jukolassa.

Myös Jukolassa vanhoille työntekijöille on tarjolla mahdollisuus jatkaa töitä uuden omistajan alaisuudessa.

Päivän lehti

14.8.2020