Kanta-Häme

Janaki kerää runoja juhlavuoden kirjaan

Etelä-Hämeen kirjoittajayhdistys Janaki kokoaa aineistoa Suomi 100 -runokirjaa varten. Runoista, proosarunoista ja aforismeista koostuva kirja julkaistaan kesäkuussa.

Mukaan pääsee ottamalla yhteyttä Janakiin 15.5. mennessä ja ilmoittamalla osallistuvien runojen määrän.

Antologiaan voivat osallistua vain Janakin jäsenet, mutta jäseneksi voi liittyä antologiaan ilmoittautumisen yhteydessä maksamalla jäsenmaksun.

Kukin kirjoittaja voi osallistua 1–10 runolla. Runokirjassa julkaistavat runot kokoaa ja valitsee Janakin hallitus.

Antologiaan kaivataan elämänmakuisia tunnelmia ihmisenä olemisesta laajalla teemalla ”Janan päissä ja keskellä”.

Kirjoittajayhdistys Janakin tavoitteena on toimia matalan kynnyksen kirjoittajayhdistyksenä.

– Haluamme antaa aloitteleville kirjoittajille mahdollisuuden ilmaista itseään sanallisesti ja edistää samalla kaikenikäisten kirjoitusharrastusta, sanoo yhdistyksen sihteeri Jaana Lamberg.

Lisäksi yhdistys toimii keskustelufoorumina kirjoittamisesta kiinnostuneille ja tukee harrastajakirjoittajien tuotosten julkaisemista. Se tarjoaa neuvoja ja henkistä tukea julkaisutoimintaan.

Runokokoelman painaa tamperelainen Mediapinta oy, joka julkaisee joka kuukausi 50 runokirjaa Suomen juhlavuoden kunniaksi. Kirjoittajat saavat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä osoitteessa kirjoittajayhdistysjanaki@gmail.com.

Kesän alussa Janaki järjestää Kiertävän Kirjoittajakahvilan kokoontumisen Laurinmäen Keltaisella talolla. Tilaisuus on 11. kesäkuuta. HÄSA

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic