Kanta-Häme

Janakkala etsii kyvykkäitä nuorten bändejä

Janakkalan nuoria lupaavia artisteja etsitään ensimmäistä kertaa bändikatselmuksella, joka järjestetään ensi lokakuussa Harvialan koululla.

Bändikatselmus tarjoaa kaikille Janakkalan ja lähiympäristön lasten ja nuorten yhtyeille mahdollisuuden nousta lavalle elävän yleisön eteen. Yläikäraja osallistumiselle on 15 vuotta.

Esiintyjiä ei laiteta paremmuusjärjestykseen, vaan kaikki yhtyeet saavat esiintymisestään kannustavan ja kehittävän palautteen asiantuntevalta raadilta. Raadin kokoonpano julkistetaan syyskuussa.

Tapahtuma kattaa musiikin genret rockista klassiseen ja kaikkeen siltä väliltä. Yhtyeet saavat esittää katselmuksessa valintansa mukaan 1–2 kappaletta, jotka voivat olla omia tai covereita. Yhtyeille tarjotaan äänentoisto, valaistus, rummut ja vahvistimet, omat henkilökohtaiset soittimet on tuotava mukana.

Bändejä voi ilmoittaa mukaan 13.10.2013 saakka Janakkalan kunnan nettisivuilta löytyvällä lomakkeella. Mukaan voi ilmoittautua myös tapahtuman taustajoukkoihin, kasamaan kasaamaan valo- ja äänentoistolaitteita alan ammattilaisten opastuksella.

Tapahtuman järjestävät Harvialan koulu ja Janakkalan kulttuuritoimi. (HäSa)

Päivän lehti

20.10.2020

Fingerpori

comic