Kanta-Häme

Janakkala haastaa yritykset miljöökilpaan

Janakkalan kunta on ottanut varaslähdön Vihervuoteen 2016 käynnistämällä yrityksille suunnatun miljöökilpailun. Kui siisti yritys -miljöökilpailu on avoin kaikille Janakkalan yrityksille, ja ilmoittautuminen siihen on avattu. Kilpailun avulla Janakkala haluaa kannustaa yrityksiä kiinnittämään huomiota oman yrityksensä ympäristöön.

Kunta muistuttaa, että piha on osa yrityksen brändiä. Kilpailuun osallistumisesta on yrityksille hyötyä, sillä ne saavat helpotusta niin suunnittelu- kuin taimikustannuksiinkin, ja Kiipulan opiskelijoilta voi saada apua pihatöihin.  Miljöökilpailuun osallistuville on myös tarjolla näkyvyyttä kunnan nettisivuilla ja Facebook-ryhmissä.

Kilpailussa otetaan huomioon yritysten erilaiset piha-alueet ja vaihtelevat lähtökohdat, siksi tärkein arviointiperuste on piha-alueessa tapahtuva muutos. Osallistua voivat siis sekä isot että pienet yritykset. Myös yhteistyö yritysten välillä on mahdollista.

Ensimmäinen arvostelu tapahtuu ennen ja jälkeen -kuvien perusteella, ja lopullinen voittaja selviää yleisöäänestyksellä ensi vuoden elokuussa.

Ilmoittautumisaika päättyy 27.5.2016. Kilpailupihan oltava valmis 1.7.2016. HÄSA

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic