fbpx
Kanta-Häme Janakkala

Janakkala haastattelee kuusi talousjohtajaehdokasta – Hämeenlinnan seudulta on yksi, tuttu hakija

Anonyymi haku toi jatkoon vain yhden hakijan Hämeenlinnan seudulta.

Janakkalan kunta kutsuu talousjohtajan haastatteluun kuusi henkilöä. Prosessissa on käytetty niin sanottua anonyymia rekrytointia, jolloin valintatyöryhmä ei haastateltavia valittaessa tiedä hakijan nimeä, sukupuolta, kotipaikkaa tai ikää.

Haastatteluun kutsuttavat henkilöt ovat Someron kaupungin talouspäällikkö Marita Forsberg, Karkkilan kaupungin talouspäällikkö Juha Halen, Virtain kaupungin va. talous- ja hallintopäällikkö Ville Happonen, Keuruun kaupungin talouspäällikkö Janne Karaus, Nurmijärven kunnan taloussuunnittelupäällikkö Erno Kontio ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän controller Piia Olkinuora.

Olkinuora on tuttu nimi Hämeenlinnassa, sillä hän on toisen kauden valtuutettu (sd.) ja johtaa nykyään kaupunkirakennelautakuntaa.

Mahdollisesti myös soveltuvuustestit

Kunta järjestää haastattelut 27. lokakuuta. Kunnanjohtaja Reijo Siltala kertoo, että sen jälkeen hakijoita saatetaan vielä lähettää soveltuvuusarviointiin.

Valintatyöryhmään kuuluvat kunnanvaltuuston puheenjohtaja Marko Ahtiainen (kok.), kunnanhallituksen puheenjohtaja Pirjo Alijärvi (sd.), kunnanjohtaja Siltala ja henkilöstöjohtajan sijainen Suvi Lainesalo sekä ulkopuolisena asiantuntijana Juha Laurila Mercuri Urvalista. HäSa

Menot