Kanta-Häme

Johtoryhmän palkat ja tehtävät pohdintaan Janakkalassa - Palkkoja ei ole korotettu pitkään aikaan

Janakkalan kunnassa aloitetaan neuvottelut johtoryhmän palkoista ja tehtävien vaativuudesta. Asiasta päätti kunnanhallitus maanantaina.

Asian on valmistellut kunnanjohtaja Tanja Matikainen. Hänen mukaansa johtoryhmän palkkoja ei ole tarkistettu ainakaan 2000-luvun jälkeen.

Kuntaan on äskettäin palkattu uusi perusturvajohtaja, jonka palkaksi on määritetty 6 900 euroa kuukaudessa. Korotus aiempaan perusturvajohtajan palkkaan on 11,26 prosenttia.

Kunnanjohtajan mukaan palkkojen jälkeenjääneisyyttä tulisi korjata tasapuolisesti lähes koko johtoryhmän osalta. Tämä tarkoittaisi, että palkankorotusta kunnanjohtajalle, talous- ja hallintojohtajalle, sivistysjohtajalle, tekniselle johtajalle, viestintäpäällikölle, henkilöstöjohtajalle ja Janakkalan Veden toimitusjohtajalle.

Maanantaina kuitenkin päätettiin siis vasta neuvottelujen aloittamisesta. Kunnanhallituksen mukaan tulisi tarkastella johtoryhmäläisten toimenkuvia, tehtävien vaativuutta, prosessien ja toiminnan sujuvuutta sekä palvelutasoa. HÄSA

 

 

Päivän lehti

21.2.2020