fbpx
Kanta-Häme

Janakkalan Musiikkipäivillä neljän sortin konsertteja

Janakkalan Musiikkipäivien esiintyjänimiä ensi keväänä ovat muun muassa Elina Arlin, Matti ja Teppo, Ylioppilaskunnan Laulajat sekä Linda Suolahti. Musiikkipäivät järjestetään 24. kerran 8.–16. maaliskuuta.
 
Ensimmäisessä konsertissa 8.3. kuljetaan muistojen bulevardilla. Sinne vievät laulaja Elina Arlin (ent. Orkoneva) ja harmonikkataiteilija Reijo Ahonen. 
 
Ohjelmistossa on naisartistien klassikoita eri vuosikymmeniltä mutta myös tämän päivän musiikkia. Konsertti pidetään Turengin kirjaston aulassa.
 
Ylioppilaskunnan Laulajien konsertti kuullaan sunnuntaina 9. maaliskuuta Pyhän Laurin kirkossa. Pasi Hyökin johtama kuoro on maan vanhin suomenkielinen kuoro, jolla on ollut huomattava merkitys suomalaisen kuorotoiminnan kehityksessä.
 
Matilla ja Tepolla …juhlavuosi
Kolmannen konsertin tähtiä ovat Matti Ja Teppo Ruohonen, jotka esiintyvät Turengin liikuntahallissa 14. maaliskuuta. Vuosi 2014 on Matin ja Tepon 45-vuotisjuhlavuosi.
 
Päätöskonsertissa kuullaan viulisti Linda Suolahtea, joka esiintyy yhdessä pianisti Timo Koskisen kanssa. Suolahti opiskelee Sibelius-akatemiassa, Koskinen puolestaan opettaa siellä säestystä. Konsertti järjestetään Kiipulan Kustaanhovissa 16. maaliskuuta. (HäSa)
 

Menot