Kanta-Häme

Janakkalassa kaksi huumekuskiepäilyä

Janakkala. Poliisi sai lauantaina aamuyöllä ilmoituksen henkilöautosta, joka seilasi valtatie 3:n kaistoilla Linnatuulen pohjoispuolella. Partion saapuessa paikalle henkilöauto oli pysähtynyt moottoritien reunaan hätävilkut päällä. Nuori mieskuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta hän vaikutti muuten sekavalta ja uneliaalta.

Poliisi teki miehelle huumepikatestin, joka antoi positiivisen tuloksen amfetamiinista. Mies vietiin valtatien varresta verikokeisiin. Häntä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Vain vajaa vuorokausi ennen lauantain tapausta valtatie 3:lla todettiin toinenkin huumekuskiepäily. Nuoren miehen kuljettama henkilöauto törmäsi edellä ajavan kuorma-auton perään ja ajautui tien keskikaistaleelle perjantaiaamuna Tervakoskella. Henkilöauton keula vaurioitui törmäyksessä pahoin, ja sen turvatyynyt laukesivat. Vaurioita tuli myös kuorma-auton perään kiinnitettyyn trukkiin.

Henkilöauton kuljettaja oli olemukseltaan tokkurainen, mutta hän puhalsi alkometriin nollat. Mies vietiin sairaalaan tarkastukseen ja verikokeisiin. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. HÄSA

Päivän lehti

22.10.2020

Fingerpori

comic