Kanta-Häme

Janne ja Riikka Itkonen K-citymarket Hämeensaaren kauppiaiksi

Vielä toistaiseksi Mäntässä K-marketin kauppiaina toimivat Riikka ja Janne Itkonen ryhtyvät elokuun alusta K-citymarket Hämeensaaren kauppiaiksi. Citymarketin nykyiset kauppiaat Maria Ruokokoski ja Jyrki Ranta siirtyvät K-citymarket-kauppiaiksi Helsinkiin.

Nuoresta iästään huolimatta Janne Itkonen on kokenut kaupan alan ammattilainen. Kimmoke kauppiaan työhön on tullut muun muassa hänen omilta vanhemmiltaan, jotka tällä hetkellä toimivat K-citymarket-kauppiaina Turussa.

Itkonen on koulutukseltaan merkonomi, ja sen lisäksi hän on suorittanut Ruokakeskon kauppiasvalmennuksen, yrittäjän ammattitutkinnon ja ruokakaupan esimiehen ammattitutkinnon.

Käytännön kokemusta kauppatyöstä Itkoselle on kertynyt omasta kaupasta Mäntässä sekä sitä ennen hän työskenteli kahdeksan vuotta ruokakaupassa Seinäjoella.

Riikka Itkonen on työskennellyt kaupan alalla noin kahdeksan vuotta.

– Uskon vahvasti, että onnistumme Hämeensaaressa. Tavoitteenani on olla mahdollisimman paljon kaupassa ja tulla tutuiksi asiakkaiden kanssa, Janne Itkonen toteaa.

Itkoset muuttavat Hämeenlinnaan mahdollisimman pian. Riikka Itkonen jää vanhempainvapaalle loppuvuonna, jolloin perheen kolmas lapsi syntyy. (HäSa)
 

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic