Kanta-Häme

Janne-salissa keskiviikkona kirjailijoita

Lyseon Janne-salissa järjestetään keskiviikkona 23.11. kello 19–21 kirjallisuusilta, jossa kirjailijat kertovat syksyn uutuuskirjoistaan.

Katja Kettu esittelee teosta Fintiaanien mailla, jonka hän on tehnyt yhteistyössä valokuvaaja Meeri Koutaniemen ja toimittaja Maria Seppälän kanssa. Juha Itkosen tuoreimmassa romaanissa Palatkaa perhoset on samat päähenkilöt kuin yksitoista vuotta sitten ilmestyneessä rock-maailmasta kertoneessa esikoisteoksessa.

Tietokirjailijan ja toimittajan Matti Salmisen uutuusteos Toisinajattelijoiden Suomi: Tarinoita yhden totuuden maasta on katsaus suomalaisiin toisinajattelijoihin. Eero Ojasen kirja Suuri suomalainen kummituskirja: kotimaiset kauhutarinat kautta aikojen esittelee suomalaista kummitustarinaperinnettä.

Kirjallisuusillassa esitellään myös kaksi tuoretta dekkaria. Tapani Baggen uutuus Pikku enkeli aloittaa uuden Elvira Noir –sarjan ja Terttu Autereen salapoliisiromaanissa Kuolema Eedenissä tuttu lääninetsivä Kuikka ratkaisee täyshoitolassa tapahtunutta murhaa.

Kirjailijoita haastattelevat Arto Pakkanen ja kirjastonhoitaja Sini Kiuas. Illan järjestävät Kirja & Idea -kirjakauppa ja Hämeenlinnan kaupunginkirjasto.

Päivän lehti

29.10.2020

Fingerpori

comic