Kanta-Häme

Jiri Kattelus nousemassa Hattulan kunnanhallitukseen - Kokoomusryhmä esittää muitakin muutoksia luottamuselimiin

Myös valtuuston puheenjohtajistoon on tulossa muutos, kun kokoomuksen Reijo Hallenberg siirtyy rivijäseneksi ja hänen tilalleen nousee Pete Herranen.
Arkistokuvassa Jiri Kattelus, jota esitetään Hattulan kunnanhallituksen jäseneksi.

 

 

Hattula

Hattulan kunnanhallituksen kokoonpanoon on tulossa muutos myös kokoomuksen osalta. Kokoomusryhmä esittää, että uudeksi jäseneksi valittaisiin Jiri Kattelus.

Kattelukselle tekisi tilaa Pete Herranen, joka puolestaan valittaisiin valtuuston toiseksi varapuheenjohtajaksi. Näin hän säilyttäisi paikkansa kunnanhallituksen pöydän ympärillä.

Nykyinen toinen varapuheenjohtaja Reijo Hallenberg puolestaan on luopumassa paikastaan.

– Haluan jo antaa tilaa nuoremmille ja lisätä vapaa-aikaani. Jatkan siis valtuuston rivijäsenenä, Hallenberg sanoo.

 

Hallenberg luopuu myös kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtajan tehtävästä. Hänen tilalleen ryhmäjohtajaksi tulee Tarja Lindstedt.

Jo aiemmin on uutisoitu muista muutoksista, jotka koskevat tulevan kunnanhallituksen kokoonpanoa. Ritva Viitala (kesk.) jättää kunnanhallituksen ja hänen tilalleen nousee sosiaalidemokraattien Ville Viitanen.

Vihreissä taas Mikko Sabel antaa paikkansa Mari Montolle.

Myös muiden luottamuselimien kokoonpanoihin on tulossa muutoksia. Esimerkiksi tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi on löydettävä uusi kokoomusnimi, koska nykyinen puheenjohtaja Jiri Kattelus siirtyy kunnanhallitukseen.

Luottamuselinten jäsenistä päättää valtuusto, joka kokoontuu tiistaina. Nämä valinnat tehdään kesäkuussa alkavaksi kaksivuotiskaudeksi. HÄSA

 

 

 

Päivän lehti

12.7.2020