Kanta-Häme

Johtajan virka hakuun Hattulassa

Hattulan kunnanhallitus päätti maanantaina, että kunnanjohtajan virka julistetaan haettavaksi kesäkuun loppuun mennessä. Tavoitteena on, että uusi kunnanjohtaja pääsisi hoitamaan virkaa mahdollisimman nopeasti.

Kesälomien ja mahdollisten irtisanoutumisjärjestelyjen takia tosin uusi kunnanjohtaja pääsee aloittamaan työssään aikaisintaan alkusyksystä, todennäköisesti myöhemmin

– Olemme tässä asiassa etunojassa, sillä tavoitteena on pärjätä mahdollisimman lyhyillä tilapäisjärjestelyillä. Siksi pyrimme saamaan hakupaperit meille ennen kesälomia, jotta prosessi etenee, sanoo Hattulan kunnanhallituksen puheenjohtaja Kari Ventola (kok.).

Hattula hakee uutta johtajaa Lempäälän kunnanjohtajaksi valitun Heidi Rämön tilalle. Hänet valittiin Hattulaan kolme vuotta sitten kesällä, ja Lempäälässä hänen toivotaan ottavan uuden tehtävänsä vastaan elokuun alussa.

Ventolan mukaan tätä asiaa ei ole vielä lyöty lukkoon, eikä Rämön valintakaan ole vielä lainvoimainen. Hän on luvannut joka tapauksessa hoitaa Hattulan tehtäviä kesä- ja heinäkuun lomista huolimatta.

Hattulan kelpoisuusvaatimusten mukaan kunnanjohtajaksi valittavalta edellytetään koulutuksen tai käytännön kokemuksen perusteella saavutettua pätevyyttä. Ylempi korkeakoulututkinto sekä johtamis- ja hallintokokemus luetaan hakijalle eduksi. HÄSA

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic