Kanta-Häme

Johtajatulilla on kova kattaus

Toista kertaa Evolla järjestettävä Johtajatulet on kaikille avoin aikuisten partiotapahtuma.

Elokuussa pidettävän koulutustapahtuman teemana on nimensä mukaisesti johtajuus, josta vinkkejä antavat kovan luokan puhujat.

Mukana puhujina ovat muun muassa entinen Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Bruce J. Oreck ja moniosaaja Katleena Kortesuo.

– Olemme saaneet johtajuusseminaariin jo toistakymmentä puhujaa, lista kasvaa vielä, tapahtumaa järjestävä Kirsi Lehto kertoo.

Tapahtumassa järjestetään myös satakunta työpajaa, joissa kerätään uusia ideoita tuleviin haasteisiin partiossa ja sen ulkopuolella.

Tapahtumaan odotetaan vähintään 2000 osallistujaa.

– Se on suunnattu kaikille yli 18-vuotiaille, ei pelkästään partiolaisille, jotka haluavat uusia näkökulmia johtajuuteen.

Tapahtuman teemoina ovat eettinen johtajuus, tulevaisuuden taidot, vapaaehtoisten johtaminen ja miten partiossa opittuja taitoja voi hyödyntää työelämässä.

Toista kertaa johtajatulilla mukana oleva Katleena Kortesuon mukaan ei ole olemassa toista vastaavanlaista johtajuustapahtumaa.

– Tunnelma on huikea tulen, veden ja luonnon ääressä. Samalla saa työkaluja niin itse- kuin tiimi-, yritys- tai järjestöjohtamiseen.

Ilmoittautuminen 25.–27. elokuuta järjestettävään tapahtumaan alkaa 2. toukokuuta.

– Osallistuakseen ei tarvitse olla tiettyä pestiä, kokemusta tai ikää. Tapahtumaan voi tulla yksin tai isolla porukalla, Lehto kannustaa. HäSa

Päivän lehti

27.10.2020

Fingerpori

comic