Kanta-Häme

Jokaiselle kansanedustajalle nimikkoyrittäjä

Suomen Yrittäjät aluejärjestöineen on nimennyt kaikille 200 kansanedustajalle omasta vaalipiiristään nimikkoyrittäjän. Uuden käytännön tarkoituksena on, että nimikkoyrittäjä auttaa, kun kansanedustaja tarvitsee tietoa yrittäjyydestä.

Hämeen Yrittäjien mukaan tämä on luonteva jatko hyvälle yhteistoiminnalle, jota on yrittäjien ja kansanedustajien välillä ollut jo aiemminkin.

– Olemme tähänkin saakka pyrkineet auttamaan alueemme kansanedustajia tuottamalla uutta tietoa ja välittämällä alueen yrittäjien näkemyksiä päätöksenteon tueksi. Uskomme, että nimikkoyrittäjyys tuo tähän yhteistyöhön lisää syvyyttä, toimitusjohtaja Juha Haukka Hämeen Yrittäjistä toteaa.

Hämeen Yrittäjien professori Vesa Routamaalla teettämä tutkimus pk-yritysten merkityksestä kuntien talouteen Kanta-Hämeessä osoittaa, että yritysten menestys on koko vaalipiirin ihmisten etu. Yritykset luovat työpaikkoja ja tuovat verotuloja alueelle.

Kansanedustajat ja nimikkoyrittäjät tapaavat ensimmäisen kerran ensi viikolla Helsingissä järjestettävässä Yrittäjän ääni -seminaarissa.

Päivän lehti

29.11.2020

Fingerpori

comic