Kanta-Häme

Jonottaminen lähti käsistä Goodmanissa – pettyneet itkivät puhelinten perään - katso video!

 

Hämeenlinnan uuden ostoskeskuksen Goodmanin avajaishumussa nähtiin surun hetkiä, kun eilisillasta asti jonottaneet nuoret naiset jäivät ilman tarjouslaitteita. Avajaistarjouksena Sonera-kaupassa myytiin 15 ensimmäisellä älylaite eurolla, minkä vuoksi ostoskeskuksen oville kertyi runsaasti väkeä.

Pääovilla jonottaneet naiset eivät kuitenkaan yllätyksekseen ehtineet Sonera-kaupan oven eteen 15 ensimmäisen joukossa, sillä avajaishetkellä avattiin useita sisäänkäyntejä. Ensimmäisenä Sonera-kaupan jonoon ehti Satu Koskinen, joka oli saapunut jonottamaan puoli seitsemän aikaan aamulla.

Aamulla Koskinen oli huomannut, että parkkihallin ovilla oli jonottamassa vähemmän jonoa, ja sieltä hän ehti kaupan eteen ripeämmin. Koskisen käteen oli tullut nirhauma, kun hän painautui kaupan oviverhoa päin takana olevien jonottajien paineesta.

Ilman euron älylaitteita jääneet naiset itkivät kaupan edessä kohtaloaan. Jonossa oli myös nuoria miehiä, jotka yrittivät väkisin rynniä kauppaan, vaikka he eivät ehtineet 15 joukossa oven taakse. Heidän ja vartijoiden välille syntyi suukopua ja vartijat joutuivat puuttumaan tilanteeseen myös fyysisesti. (LM-HäSa)

 

 

Menot