fbpx
Kanta-Häme

JouluManteli on nuorten tukena jouluaattona

Kuva: Mäntyneva Riikka

Pelastakaa Lapset ry:n JouluManteli tarjoaa jouluaattona 24.12. klo 15.30–01 lapsille ja nuorille turvallisen ja lämminhenkisen keskustelupaikan usealla eri chat-alustalla verkossa.

Jo kuudettatoista kertaa järjestettävä JouluManteli tavoittaa vuosittain satoja nuoria. Pitkä kokemus on osoittanut, että monet nuoret kaipaavat jouluna turvallisen aikuisen läsnäoloa.

JouluManteliin pääsee mukaan osoitteessa www.joulumanteli.fi. Jouluinen pelistriimi on käynnissä Twitchissä klo 15.30–17.30, ryhmäkeskusteluita käydään Habbossa klo 18–21 ja Netarin omassa ryhmächatissä klo 21–24. Mahdollisuus kahdenväliseen chat-keskusteluun on tarjolla klo 21–01.

– Joulu on ilon ja valon juhla, mutta monelle lapselle ja nuorelle se on yksinäistä ja pahimmillaan turvatonta aikaa. JouluManteli on lämminhenkinen ja turvallinen paikka verkossa, tarjolla on hyviä keskusteluja toisten nuorten ja luotettavien aikuisten kanssa, joulumieltä ja tarvittaessa kahdenkeskeistä tukea”, kertoo Antti Järventaus Pelastakaa Lapset ry:stä.

– JouluMantelissa vierailee joka vuosi satoja nuoria. Viime jouluna JouluManteliin osallistui yli 300 nuorta. Tämä kertoo siitä, että kohtaamiselle on erityistä tarvetta jouluisin, varsinkin kun monet arkisin avoinna olevat chatit ovat pyhien aikaan kiinni, Järventaus jatkaa.

JouluManteli on osa Pelastakaa Lapset ry:n digitaalista nuorisotyötä.

Tunnisteet: #JouluManteli, @pelastakaalapse

Menot