Kanta-Häme

Joulupuukeräys järjestetään jälleen

Hämeenlinnassa järjestetään tänä vuonna jo viidettä kertaa Joulupuukeräys, jonka kautta voi antaa joululahjoja seudun vähäosaisten perheiden alle 17-vuotiaille lapsille.

Aiemmin keräys on tuottanut yli tuhat lahjaa vuosittain. Nuorkauppakamari hoitaa lahjojen keräyksen ja sosiaalitoimi huolehtii lahjojen toimittamisesta lapsille. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin, eikä lastensuojelun piirissä olevien lasten oikeutta yksityisyyteen vaaranneta.

– Joulupuussa yhdistyvät pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen ja yritysten aktiivisuus, tiivistää Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Jarkko Kurvinen.

Keräyksen kautta voi antaa niin vauvoille kuin vanhemmillekin lapsille sopivia joululahjoja, kuten kirjoja, pehmoleluja, cd-levyjä, piirustustarvikkeita, urheiluvälineitä tai lahjakortteja paikallisiin liikkeisiin.

Keräys on Hämeenlinnan Nuorkauppakamari ry:n ja Hämeenlinnan sosiaalitoimistojen yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyyskampanja.

Keräyspisteet ovat avoinna Citymarketeissa Tiiriössä ja Hämeensaaressa 8.–9. ja 15.–16.12. joulukuuta lauantaisin kello 12–17 ja sunnuntaisin kello 13–18. (HäSa)

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic