Kanta-Häme

Joulupuu-keräys järjestetään jo 12. kertaa

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää Joulupuu-keräyksen Hämeenlinnassa nyt kahdettatoista kertaa. Arkistokuva

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää Joulupuu-keräyksen Hämeenlinnassa nyt kahdettatoista kertaa. Joulupuu-keräys tarjoaa kansalaisille ja yrityksille helpon tavan auttaa sekä jakaa hyvää joulumieltä.

Lahjakeräys käynnistyi maanantaina 3.12. ja jatkuu 16.12. saakka. Lahjakeräyksen aikana kerätyt lahjat toimitetaan sosiaalitoimen kautta Lastensuojelun avohuollon asiakkaina oleville lapsille ja nuorille.

Joulupuu-keräys on kaikkina keräyspäivinä auki Hämeenlinnan Prismassa sekä Lammilla K-Market Maltaassa. Arkipäivisin lahjoja vastaanottavat aukioloaikoinaan OP Etelä-Hämeen konttorit Hämeenlinnassa ja Hattulassa.

Hattulassa kerätyt lahjat toimitetaan jaettavaksi Hattulan sosiaalitoimen kautta. Viikonloppuisin 8.–9.12. ja 15.–16.12. on lahjoja mahdollista toimittaa Kauppakeskus Goodmanissa olevaan, Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin pitämään keräyspisteeseen klo 11–17 ja perjantaina 14.12. voi keräykseen osallistua myös klo 17 alkaen Ritariareenalla HPK-TPS pelin yhteydessä.

Lisätietoa Joulupuu-keräyksestä ja mahdollisista lahjoista Facebookista Joulupuu Hämeenlinna -sivuilta sekä Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin www-sivuilta http://www.jchml.fi/.