Kanta-Häme

Joulupuukeräys vähävaraisille

Hämeenlinnan Nuorkauppakamari järjestää Hämeenlinnassa Joulupuu-joululahjakeräyksen seudun vähäosaisten perheiden 0–17-vuotiaille lapsille. Joulupuu-keräys on Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin ja Hämeenlinnan sosiaalitoimistojen yhteistyössä järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jonka tarkoituksena on kerätä joululahjoja niille vähäosaisille ja huostaanotetuille lapsille Hämeenlinnan seudulle, joiden osoitetta Joulupukilla ei välttämättä ole.
 
Kampanja järjestetään Hämeenlinnassa nyt kuudetta kertaa. Viime vuonna 2012 jouluna keräys tuotti ennätykselliset 1500 pakettia jaettavaksi.
 
Nuorkauppakamari hoitaa lahjojen keräyksen ja sosiaalitoimi huolehtii lahjojen toimittamisesta lapsille. Näin varmistetaan, että lahjat menevät oikeisiin osoitteisiin eikä lastensuojelun piirissä olevien lasten oikeutta yksityisyyteen vaaranneta.
 
– Joulupuussa yhdistyvät lasten pyyteetön auttaminen, ihmisten henkilökohtainen panos ja välittäminen ja yritysten aktiivisuus, Hämeenlinnan Nuorkauppakamarin Jarkko Kurvinen tiivistää.
 
Joulupuun keräyspisteet ovat tänä vuonna Citymarketeissa Tiiriössä ja Hämeensaaressa kahtena viikonloppuna ennen jouluaattoa 7.–8.12. ja 14.–15.12., lauantaisin klo 12–17 ja sunnuntaisin klo 13–18. Kampanja on puhdasta hyväntekeväisyyttä, eikä siinä liiku raha.