Kanta-Häme

Julkaistaanko Kantolan ensi kesän esiintyjä tänään? Metallican konserttijuliste kiertää jo somessa

Heinäkuussa 2015 AC/DC valloitti Kantolan tapahtumapuiston. Kuva: Hannu Vallas

No nyt se on vihdoin virallista ja julki. Hämeen Sanomien uutisen Metallican Hämeenlinnan-konsertista voit lukea tästä linkistä. Konsertista ja Kantolan tapahtumapuistosta lisää myös tiistain lehdessä.

 

Maanantaiaamuna kerroimme someen karanneista huhuista ja myöhemmin todeksi osoittautuneista tiedoista seuraavaa:
Kuka artisti tai mikä yhtye on Kantolan tapahtumapuiston suurkonsertin esiintyjä ensi kesänä, selvinnee tänään maanantaina kun Linnan Kehitys pitää tiedotustilaisuuden kello 10.

Puistoa hallinnoiva yhtiö on kutsunut median paikalle tilaisuuteen, jossa luvataan ”tilannekatsaus liittyen tapahtumapuistoon ja kesään 2019”.

Maanantaiaamuna sosiaalisessa mediassa alkoi kiertää kuva konserttijulisteesta, jonka mukaan Kantola olisi Metallican Euroopan-kiertueen etappina 16. heinäkuuta. Lämppärinä esiintyisi myös varsin suosittu Ghost-yhtye.

Kuva mahdollisesta kiertueesta ilmaantui Ghost-yhtyeen faniprofiiliin Instagramissa aamuyhdeksän aikaan.

 

Konserttijärjestäjä Live Nation ei vahvistanut tietoa vielä aamulla.

Tiedolle ei löytynyt vahvistusta ainakaan vielä aamuyhdeksän aikaan myöskään Metallican virallisilta verkkosivuilta tai yhtyeen Facebook- tai Instagram-profiileista. Rumba-lehden mukaan Metallican faniklubin jäsenet saivat yhtyeeltä sähköpostia maanantaina. Viestissä bändi lupasi saapua ensi kesänä Eurooppaan, mutta konserttipaikoista ja -päivistä ilmoitettaisiin hieman myöhemmin. HäSa

Lisää aiheesta: Metallica johtaa veikkauksia ensi vuoden esiintyjäksi Kantolassa

 

Artikkeli päivitetty konsertin vahvistustiedolla klo 12:04.

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic