Kanta-Häme

Juodaanko After Ski -bileissä minttukaakaota?

Mukana on myös Tawastia Groupin ravintoloita. Ravintolatoimenjohtaja Jaana Mamia, miten voi järjestää After Ski -bileet, kun koko talvena ei ole edes ollut kunnolla lunta?

– After Skihän ei tunnetusti tarvitse lunta ollenkaan. Sitähän tehdään after eli skin jälkeen.

Mistä siis oikein on kysymys?

– Mukana olevilla ravintoloilla on erilaisia teemaruokia, teematarjouksia ja live-esiintyjiä tai muuta After Ski -hengessä. Jokainen on saanut toteuttaa päivää omalla tyylillään.

– Meillä on Café Bar Skogsterissa After Ski -bileet, jollaisia rinteissäkin järjestetään. Meillä on livebändi The Greenlanterns soittamassa puoliltaöin vauhdikasta bilemusaa ja teemanmukaisia juomia tarjolla sekä asianmukaista rekvisiittaa.

– Albertin Kellarissa meillä on HPK:n jälkipelit, jonne tulee Speedy Gonzales soittamaan live-iltaan kello 22:n maissa.

Pitääkö paikan päälle tulla lasketteluvermeissä?

– Olisihan se mahtavaa, jos yleisö pukeutuisi teeman mukaisesti. Jos löytyy vanhaa paitaa tai takkia tai hiihtokilpailunumerolappua, saa laittaa päälle ja lähteä liikenteeseen. Meille voi tulla vaikka pipo päässä bilettämään tai monot jalassa, jos niillä vain pystyssä pysyy. Vähän erilaista hauskanpitoa.

Mitä tarjontaa muilla ravintoloilla on?

– On jokaisen ravintolan omissa käsissä, mitä on halunnut ideoida. Päivä ainakin alkaa sillä, että Olutravintola Birger järjestää laskettelureissun, ja Birgerissä soittaa dj illalla.

Juodaanko After Skissä minttukaakaota?

– No kyllä: minttukaakaota ja minttushotteja ja sen tyylistä on tarjolla.

Miten päivä kellonajallisesti etenee?

– Laskettelureissu starttaa heti aamulla, ja olemme tähdänneet tapahtuman samalle päivälle Palanderin talon Talvirieha-tapahtuman kanssa. Sieltä voi tulla ravintolakadulle kahville tai lounaalle ja jatkaa yön pikkutunneille. HÄSA

Päivän lehti

4.6.2020