Kanta-Häme Forssa

Kahvihuone koristeltiin ämpärein, kun Forssan Tiina Virtanen palkittiin ensimmäiseksi vuoden tokmannilaiseksi

Vuoden tokmannilainen valittiin 3 700 työntekijän joukosta.
Forssan Tokmannin myymäläpäällikkö Tiina Virtanen aikoo viedä saamansa Vuoden tokmannilainen -pystin kahvihuoneesta myymälän puolelle vitriiniin, jotta asiakkaatkin näkevät sen. Kuva: Lassi Puhtimäki
Forssan Tokmannin myymäläpäällikkö Tiina Virtanen aikoo viedä saamansa Vuoden tokmannilainen -pystin kahvihuoneesta myymälän puolelle vitriiniin, jotta asiakkaatkin näkevät sen. Kuva: Lassi Puhtimäki

– Likat olivat pistäneet paikat koreeksi, myymäläpäällikkö Tiina Virtanen naurahtaa.

Kun hän palasi Tampereelta työpaikalleen Forssan Tokmanniin, vyöryi kahvihuoneesta vastaan ilmapalloja, ämpäreitä, kakkua ja onnitteluja.

Koko työporukalle on iso juhlan aihe, että Virtanen valittiin konsernin 3 700 työntekijän joukosta ensimmäiseksi vuoden tokmannilaiseksi.

– Se tuntuu superhienolta. Olen sen verran työteliäs, ettei työtahti varmaan hiipuisi muutenkaan, mutta kyllä tämä innostaa entisestään tekemään.

Kaikkeen mahdolliseen mukaan

Kunniakirja kuvaa Virtasen olevan ratkaisukeskeinen, uutta rohkeasti kokeileva, yhteistyötaitoinen sekä sisäistä yrittäjyyttä ja positiivista palveluasennetta omaava.

– Lähden aina kaikkeen mahdolliseen mukaan, Virtanen selventää.

Viime vuonna hän teki konsernille asiakaspalvelun koulutusmateriaaleja ja kiersi kouluttamassa ympäri Suomen. Seuraavaksi hän suunnittelee jatkokoulutusta.

– Itsellä on aina ollut halu olla ihmisten lähellä.

Ura alkoi Humppilan Säästöpörssistä

Virtasen kaupallinen ura alkoi jouluapulaisena Humppilan Säästöpörssista. Tokmanni-ketjussa Virtanen on työskennellyt 16 vuotta, joista kolme vuotta myymäläpäällikkönä.

Hän vastaa myymälästä, henkilökunnan hyvinvoinnista ja valikoimasta.

– Huolehdin, että meiltä löytyy kaikki, mitä asiakkaat toivovat. Sen takia täällä ollaan.

– Täällä ei hätkähdetä, kun sanoo kassalla hyvää päivän jatkoa, hän jatkaa.

Kunkku-koira on asiakkaillekin tuttu

Virtanen korostaa asiakaspalvelun merkitystä myös Forssan Tokmanniin tuleville tettiläisille, harjoittelijoille ja kesätyöntekijöille.

– Meillä opiskelijat pääsevät tekemään monipuolisesti eri työtehtäviä ja heidät otetaan reilusti vastaan.

– On ihanaa, että meille halutaan tulla. Opimme molemmat toisiltamme.

Virtanen on joukkuepelaaja myös töiden ulkopuolella. Hän harrastaa pesäpalloa, lentopalloa ja salibandya, minkä lisäksi iso osa vapaa-ajasta kuluu koirien kanssa.

Humppilan kodissa tassuttelee neljä koiraa, joista Kunkku-kultainennoutaja on tuttu myös asiakkaille.

– Se on Tokmannin joulukoira, joka esiintyy omassa Facebook-markkinoinnissamme. Joulun alla Kunkku on ilahduttanut asiakkaita rapsutuspäivässä. HäSa

Päivän lehti

23.9.2020

Fingerpori

comic