Kanta-Häme Hämeenlinna

Kaksi etsintäkuulutettua jäi kiinni takaa-ajon jälkeen Tuuloksentiellä, yksi Riihimäellä

Kuvituskuva.

Poliisi otti tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kiinni kaksi etsintäkuulutettua henkilöä Hämeenlinnassa.

Puolenyön aikaan Tuuloksentietä pitkin ajanutta poliisipartiota vastaan tuli anastetuksi ilmoitettu henkilöauto, jonka kuljettaja kiihdytti pakoon. Lyhyen takaa-ajon jälkeen pakenijat saatiin pysäytettyä.

Autoa ajoi 1980-luvulla syntynyt mies, joka puhalsi nolla promillea mutta oli sekavan oloinen. Mies ei suostunut huumausainepikatestiin, joten hänet kuljetettiin sairaalaan verikokeeseen sen selvittämiseksi, mitä huumaavia aineita hän oli käyttänyt. Testin jälkeen hänet vietiin Hämeenlinnan poliisiasemalle, sillä hän oli etsintäkuulutettu.

Myös kyydissä istuneella vuonna 1995 syntyneellä naisella oli voimassa olevia etsintäkuulutuksia, joten hänetkin otettiin kiinni.

 

Myös Riihimäellä poliisin haaviin jäi etsintäkuulutettu henkilö. Poliisi pysäytti puolenyön jälkeen keskiviikkona Etelän Viertotiellä auton tarkastaakseen kuljettajan kunnon. Noin 30-vuotias mies puhalsi nollatuloksen alkometriin, mutta hän oli käyttänyt huumausaineita. Ajokorttia miehellä ei ollut. Mies vietiin verikokeen jälkeen poliisiasemalle etsintäkuulutuksen vuoksi. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lue myös: Huumekuski ”voi olla sekaisin kuin seinäkello”, mutta juopumussyyte ei ole törkeä: Poliisi kaipaa muutosta (12.7.2020)

Päivän lehti

25.9.2020

Fingerpori

comic