Kanta-Häme Forssa

Kamux laajentaa toimintaansa – Forssaan aukeaa kesäkuussa Kamuxin 48. myymälä

Uusi myymälä avataan kesäkuussa.
Kamux on viime vuosina laajentunut voimakkaasti. Kuva: Pekka Rautiainen
Kamux on viime vuosina laajentunut voimakkaasti. Kuva: Pekka Rautiainen

Käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut Kamux jatkaa vahvalla kasvu-uralla. Kamux laajentaa toimintaansa avaamalla uuden myymälän Forssaan kesäkuussa 2019.

Myymälä on jo ketjun 48. liike.

– Forssan myymälä täydentää erinomaisesti tämänhetkistä myymäläverkostoamme sijoittumalla Kanta-Hämeen länsiosaan. Myymälä sijaitsee erinomaisella kauppapaikalla ja hyvien yhteyksien varrella osoitteessa Aukeentie 3, ja iso ulkoalue palvelee hyvin autokauppaa, maajohtaja Tommi Iiskonmäki kertoo.

Kamux Forssa palvelee asiakkaita myyntipäällikön ja kolmen myyjän voimin. Autoja myymälään mahtuu 60–80, mutta koko Suomen yli 4 000 auton valikoima sekä Ruotsin ja Saksan autot ovat Kamuxin asiakkaiden ulottuvilla.

– Viime vuonna avasimme kolme uutta myymälää Suomessa ja tänä vuonna olemme laajentuneet Oulun Limingantulliin, Klaukkalaan sekä Kajaaniin ja jatkamme edelleen laajentumistamme. Myymäläverkoston lisäksi hyvä palvelu ja erinomainen asiakaskokemus sekä vahva digitaalinen läsnäolo ovat keskeisiä menestystekijöitämme, maajohtaja Tommi Iiskonmäki sanoo.

Kamux rekrytoi myös lisää myyjiä ja sillä on oma koulutusohjelmansa uusille työntekijöille.

– Rekrytointi paikallisesti on meille tärkeää. Haluamme työllistämisen kautta tukea niitä paikkakuntia, joilla toimimme. Oikeanlainen asenne on tärkeää, sen sijaan aiempaa autokauppakokemusta emme pidä välttämättömänä. Forssan myymälään käynnistämme rekrytoinnin välittömästi, Iiskonmäki vinkkaa.