Kanta-Häme

Kanta-Hämeen teillä kolaroitiin, mutta vakavilta onnettomuuksilta vältyttiin

Poliisipartioita työllistivät kuluneen vuorokauden aikana varsinkin huonosta ajokelistä johtuneet tehtävät. Poliisin mukaan vakavilta onnettomuuksilta kuitenkin säästyttiin.

Tiistaina aamupäivällä hätäkeskus ilmoitti varkaustapauksesta Hämeenlinnan Prismassa. Liikkeestä oli anastettu useita pelikonsoleita ja paikalta oli poistunut henkilöauto, jonka epäiltiin liittyvän tapahtumaan.

Poliisi tavoitti kyseisen auton hetken kuluttua. Autossa oli neljä tuntomerkkeihin sopivaa henkilöä. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Anastettu omaisuus saatiin palautettua omistajalle.

Mopoilija ja autoilija törmäsivät Ahvenistontiellä

Tiistaina kello 16.15 aikaan poliisi meni kolaripaikalle Ahvenistontielle.

Mopoilija oli ajanut Ahvenistontietä Marssitien suunnasta kohti kaupunkia. Vastakkaisesta suunnasta tullut henkilöauto oli kääntynyt kulkusuunnassaan vasemmalle sillä seurauksella, että mopo törmäsi auton keulaan.

Mopoilija loukkaantui sen verran, että hänet toimitettiin ambulanssilla sairaalaan. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Autoilijat kolaroivat risteyksessä

Tiistaina illansuussa kello 18 aikaan kolaroitiin myös Brahenkadun ja Soraharjunkadun risteyksessä.

Henkilöauto oli ajanut Brahenkatua Kaurialan suunnasta kohti Poltinahoa. Samaan aikaan oikealta Soraharjunkatua lähestyi toinen henkilöauto, joka törmäsi Brahenkatua kulkeneen kylkeen. Tässä autossa oli kuljettajan lisäksi kolme matkustajaa.

Heidät toimitettiin sairaalaan tarkistettaviksi. Vammat eivät olleet vakavia. Molemmat ajoneuvot vaurioituivat hinauskuntoon. Tätäkin tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena. (HäSa)