Kanta-Häme

Kanta-Hämeessä joulu on sujunut rauhallisesti

Kanta-Hämeessä joulun vietto on sujunut rauhallisesti.

Jouluaattona klo 21.10 tuli poliisipartiota vastaan auto lievää ylinopeutta Hämeenlinnassa Viipurintiellä. Poliisipartio kääntyi auton perään, jolloin autoilija kiihdytti karkuun.

Partio seurasi autoa, mutta menetti siihen näköyhteyden. Auto suistui ojaan Etu-Hätiläntiellä. Autoa kuljetti kaksikymppinen mies selvinpäin ja auto oli kunnossa. Mies kertoi, että oli pelästynyt ja siksi lähtenyt karkuun poliisipartiota.

Janakkalan Turengissa 17-vuotias mies rikkoi postilaatikon joulupäivän aamulla kolmen aikaan, tarkoituksenaan anastaa rahakirjeitä. Miehet saivat postilaatikon rikki, mutta joutuivat lähtemään ilman saalista pois paikalta.

Paikalle tullut poliisipartio keräsi kirjeet talteen. Toinen poliisipartio tavoitti autolla poistuneet miehet Tervakoskelta.

Mies häiriköi ex-puolisoa

Maanantai-iltana hieman yli nelikymppinen mieshenkilö rikkoi Hämeenlinnan Verhontiellä kerrostalon alaoven lasin. Mies pyrki ilmeisesti viemään joulutervehdystä entiselle puolisolleen, koska häiriköi tätä myös puhelimitse. Mies otettiin kiinni ja hän sai hiljentyä aattoyön poliisiasemalla.

Humppilassa Välimäentiellä suistui auto ojaan aattoaamuna puoli kahden aikoihin. Vahvasti päihtynyt mieshenkilö oli mennyt hakemaan hinausapua ja paikalle oli tullut poliisipartio. Mies puhalsi alkometriin 2,7 promillea ja hänet otettiin kiinni törkeästä rattijuopumuksesta epäiltynä.(HäSa)