fbpx
Kanta-Häme

Kantrityttö perusti verhoomon

Lammin keskustassa avattiin muutama viikko sitten Rustic Rebel. Western-henkisen verhoomon takana on nuori yrittäjä Katri Ekroth.
 
– Avasin viime vuonna Hämeenlinnan Turuntiellä verhoomon ja sisustusmyymälän, missä oli antiikkia ja pitsihärveleitä, mutta jotenkin se ei tuntunut omalta jutulta, Ekroth kertoo.
 
– Olen aina ollut tällainen kantrityttö, joten halusin tehdä yrityksestä sellaisen kuin itsekin olen. Asun Lammilla, joten toin firman tänne myös lyhentääkseni työmatkaa.
 
Koristeita ja heinää
 
Yrittäjä uskoo asiakkaiden löytävän Lamminraitille, koska ammatinharjoittajia ei puissa kasva. Ekroth haluaa keskityyä erityisesti ajoneuvojen verhoiluun.
 
– Olen tehnyt verhoiluja moottoripyöriin ja mopoihin, vanhaan Opeliin ja Mersun avoautoon. Tykkään todella paljon koristetikkauksista.
 
– Välillä on kuitenkin mukava päästä pöllyttämään heinää ja tehdä ihan perinteisiäkin töitä.
Verhoiluhommien lisäksi Ekroth tuo maahan rock-henkisiä stetsoneita, joiden valmistaja on Austin Hand Made Hats.
 
– Törmäsin yritykseen netissä ja huomasin, ettei kukaan tuo sen tuotteita Suomeen. Lähin maahantuoja taitaa olla Norjassa, Ekroth arvelee.
 
– Kiersin viime kesänä muutamissa tapahtumissa ja esimerkiksi Linna Cruisingissa stetsonit vietiin suorastaan käsistä. Nyt uskallan tilata hattuja lisää, koska tiedän, että kysyntää on.
 
Verhoomon nettisivut osoitteessa www.rusticrebel.fi
 

Menot