Kanta-Häme

Kari Suontausta Forssan Lehden päätoimittajaksi

Kari Suontausta on valittu Forssan Lehden päätoimittajaksi. Suontausta on toistaiseksi toiminut Forssan Lehden julkaisujohtajana ja uutispäällikkönä.

Hän aloittaa päätoimittajan tehtävässä 1. tammikuuta 2017, kun nykyinen päätoimittaja Kari Grahn jää eläkkeelle ja erityistehtäviin. Hämeen Sanomien toimitusjohtajana ja vastaavana päätoimittajana jatkaa Pauli Uusi-Kilponen.

Hämeen Sanomissa ja Forssan Lehdessä on valittu myös uudet toimituspäälliköt. Hämeen Sanomissa toimituspäälliköksi on valittu lehtiyhtiön kehityspäällikkö Mikko Soini. Hän toimii jatkossa myös Lännen Median ohjausryhmässä.

Forssan Lehden toimituspäällikkönä aloittaa Kirsi Seppälä. Seppälä on toiminut aiemmin muun muassa paikallislehti Someron ja Ykkössanomien päätoimittajana. Seppälä aloittaa tehtävässään tammikuussa 2017.

Vuodenvaihteessa vaihtuu myös Forssan Lehden ja Forssan seudulla ilmestyvän paikallislehden Seutu-Sanomien painopaikka. Lehdet painetaan jatkossa Alma Manun painossa Tampereella, kun aiemmin ne on painettu Hämeen Lehtipainossa Hämeenlinnassa.

– Alma Manun paino lisää lehtien liitemahdollisuuksia sekä mahdollistaa erilaisten painotuotteiden tekemisen päälehden sisään, toimitusjohtaja Uusi-Kilponen sanoo. HäSa