fbpx
Kanta-Häme

Karisto on hakenut pitkään keskustasta toimitiloja – Nyt ne löytyivät, kustantamo muuttaa Kasarmikadulle

Toimitusjohtaja Mika Kotilaisen mukaan Hämeenlinnan keskustassa toimiminen helpottaa kustantamon kirjailijoiden vierailua ja myös henkilökunnan liikkumista kodin ja työpaikan sekä Hämeenlinnan ja Helsingin toimipaikan välillä. Kuva: Pekka Rautiainen, arkisto

Hämeenlinnalainen kustannusliike Karisto muuttaa marraskuussa Paroistentieltä Hämeenlinnan keskustaan Kasarmikatu 11:een.

Muutossa Karisto saa modernit toimistotilat ja pääsee kaupungin keskustaan.

– Olemme jo pitkään hakeneet uusia toimitiloja keskustasta ja nyt sellaiset meille sopivat tilat löytyivät. Nykyinen toimitila sopi paremmin siihen toimintaan, kun meillä oli oma kirjapaino ja tarvitsimme teollisuuskiinteistömäistä toimitilaa. Nyt olemme jo muutamia vuosia olleet puhdas kustantamo ja toimitilatarpeemme on toimistotiloissa, kertoo toimitusjohtaja Mika Kotilainen.

Kotilaisen mukaan Hämeenlinnan keskustassa toimiminen helpottaa kustantamon kirjailijoiden vierailua ja myös henkilökunnan liikkumista kodin ja työpaikan sekä Hämeenlinnan ja Helsingin toimipaikan välillä.

Helsingin toimipaikka muuttuu myös. Kuluneella viikolla Karisto ja Alfamer ovat avanneet uudet tilansa Arabiakeskuksen kyljessä, osoitteessa Arabiankatu 8. Siellä on paitsi kirjamyymälä myös toisessa kerroksessa kustantamojen toimistotilat. HÄSA

Menot