Kanta-Häme

Kässärinä Janne Tulkin biisi – Musa soi ja kamera lentää Lopen mainosvideossa

Janne Tulkin biisistä syntyi Lopelle video.
Janne Tulkki. Kuva: Pekka Rautiainen
Janne Tulkki. Kuva: Pekka Rautiainen

Somessa leviää vauhdilla linkki Lopen uutuusvideoon.

Tiistaina kunnan sivuille avattua linkkiä on yksin facebookin kautta käyty katsomassa tuhansia kertoja ja se on saanut useita kymmeniä jakoja.

Janne Tulkin vajaan vuoden vanha biisi Loppi-Launonen-Läyliäinen kiidättää pompannapilla, fillareilla ja Harrikoilla kylältä toiseen.

– Kun pääsimme kuuntelemaan Janne Tulkin kappaleen viime vuonna ennen sen julkaisemista, silmissä vilisivät kylät, maisemat ja tutut tyypit! Siitä syntyi idea tehdä retrohenkinen video, kertoo Lopen viestintäsuunnittelija Eija Heinonen.

 

Videon kuvaajaksi valikoitui kunnan graafisesta ilmeestä vastaava Mak Media, jonka kanssa kuvaukset saatiin purkkiin toukokuussa kahden päivän aikana.

– Löysimme kaksi loistavaa pikkupoikaa fillaroimaan, saimme Janne Tulkin soittamaan kitaraa ja suostuttelimme biisin Jykän, Jarren ja muut tyypit mukaan. Pompannappikin saatiin omasta kunnasta, kertoo Eija Heinonen.

Lättähattukahvila, Vanha kirkko mieskuoroineen, Launosten kartanon ylämaan karja, Kalamylly, Räyskälän lentokenttä – rento musiikki vie ja Lenni Heinonen ja Julius Aaltonen polkevat.

 

Tonttimarkkinointia varten valmistettu toinen video julkistettiin samaan aikaan Loppi tutuksi -videon rinnalla. Kunnan asuinalueita ja vapaana olevia tontteja ilmakuvina esittelevä Markus Sinervän toteuttama video tukee ensi viikolla käynnistyvää kesän mittaista tonttimarkkinointikampanjaa.

Loppi myy vuoden 2020 loppuun saakka tontteja 1 000 euron tasarahalla. Kesän markkinointi-isku kohdistetaan Hämeenlinnan, Hyvinkään, Riihimäen ja Lopen alueelle, mutta myös radanvarsikuntiin ja kaupunkeihin Vantaalle saakka. HäSa

 

Katso Loppi Tutuksi -video tästä

 

 

 

Päivän lehti

22.1.2020