Kanta-Häme

Katso video: olisiko tässä astetta tanakampi tunnuskappale Suomi 100 -juhlavuodelle?

Japania myöten esiintyneen ja neljä studioalbumia julkaisseen Pain Confessorin päivät eivät olekaan luetut, vaikka metallipumpusta ei kuultu mitään pitkään aikaan. 

Yhtye julkaisi tällä viikolla uuden kappaleen ja videon This is the north, jonka myötä yhtye aktivoituu keikoille.

– Porukka alkoi irtaantua musiikista tai ainakin bändistä, joten meillä oli aika pitkä ’luova tauko’. Tämä on nyt setämiesten kolmas ylösnousemus, virnistää Mikko Kivistö, toinen bändissä yhä mukana olevista perustajajäsenistä.
 

 

Tauon aikana Pain Confessorin miehistöstä vaihtui neljä kuudesta jäsenestä, ja Hämeenlinnassa perustetun yhtyeen nykykokoonpano on hajaantunut ympäri Suomea. Kivistö on itsekin muuttamassa puoliksi Pohjanmaalle.

– Eipä ole pakonomaista tarvetta asua treeniksellä. Turha stressata, kun yksi kitaristi asuu Turussa, toinen Helsingissä ja rumpali Klaukkalassa. Jokainen tekee musiikkia kotonaan, ja kokoonnumme ennen keikkoja, Kivistö suunnittelee.

Keikkoja on sovittu toukokuulle neljä, joista yksikään ei ole Hämeenlinnassa.

– Mehän soitettiin täällä juuri viime syksynä, Kivistö kuittaa.

– Keikkoja olisi ollut tarjolla enemmänkin, mutta haluamme sitä ennen saada enemmän biisejä kasaan uudella poppoolla.

Kivistö sanoo, että uusi levykin on jo mainittu ainakin sivulauseessa.

– Raakileita löytyy ja valmistakin tulee, mutta ei ole vielä mitään tietoa koska ja missä muodossa musiikkia julkaistaan. Ehkä diginä sitten.

Nyt vuoden verran yhdessä olleen kokoonpanon ensimmäisen valmiiksi saaman biisin Kivistö vitsailee sopivan vaikkapa Suomi 100 -juhlavuoden tunnuskappaleeksi.

– Siinä kerrotaan kovista Pohjolan jätkistä. HÄSA

Päivän lehti

19.9.2020

Fingerpori

comic