fbpx
Kanta-Häme

Katso video: Raju tuuli riepotteli HPK-lakanan alas Raatihuoneen seinustalta

Lakana nostettiin perjantai-iltapäivällä ripeästi paikoilleen.
Tuuli riepotteli perjantai-iltapäivällä mielipiteitä jakaneen HPK:n finaalilakanan alas Raatihuoneen seinustalta. Lakana käytiin pikaisesti nostamassa paikoilleen. KUVA: Susanna Lähdekorpi

Joidenkin riemuksi, joidenkin harmiksi todennäköisesti kova tuuli riepotteli Raatihuoneen seinustaa somistaneen, mutta mielipiteitä jakaneen HPK:n finaalipelien lakanan alas maahan perjantai-iltapäivällä.

Nopeimmat onnistuivat postaamaan sykkyrällä olleen lakanan sosiaalisessa mediassa ennen kuin se käytiin ripeästi ripustamassa nostimella uudestaan paikalleen.

Facebookin Hämeenlinna-ryhmässä arveltiin, että olisivatko jotkut kiukkuiset Kärppä-fanit käyneet roikkumassa lakanan alas torstaina Hämeenlinnan Ritari-areenalla hävityn pelin jälkeen.

Joku epäili, että asialla olisi ollut joku paikallinen, joka on lakanasta mielensä pahoittanut ja käynyt sen takia repimässä sen alas.

Yksi kirjoittaja pohti, onko kyseessä “enne” viitaten Kerhon häviöön lauantaisessa ratkaisevassa finaalipelissä, ja toinen kyseli, että “Tarkoittaaks tää, että HPK häviää?”. HÄSA

 

Menot