Kanta-Häme

Katteen Anttila avataan

Kesko ei luovu Hämeenlinnan moottoritien katteen Anttilasta, vaikka se aikoo lakkauttaa joka kolmannen Anttila-tavaratalon.
 
– Kauppakeskus Goodmanille tulee Anttila. Tämän päätöksen avaaminen ei ole harkinnassa, Keskon aluejohtaja Timo Huurtola sanoo.
 
Kesko ilmoitti Anttiloiden määrän vähentämisestä tiistaina. Goodmanin Anttilaa pidettiin tavallisena vuokratiloissa toimivana Anttila, jonka kohtalo oli yhtä lailla muiden kanssa harkinnassa. Nyt yhtiöstä ilmoitetaan, että Goodman on irti vähentämispäätöksestä.
 
Huurtola sanoo, että Hämeenlinnan Anttilalle on hyvät perusteet.
 
– Hämeenlinnan seutu on sentään 100 000 asukkaan alue. Hämeensaaren Citymarket perustettiin perinteisen Hämeenlinnan Anttilan tiloihin.
 
Kannen kauppakeskusta Goodmania pidetään hyvänä paikkana Anttilan kaltaiselle tavaratalolle.
 
– Goodman on selkeä keskustan kauppakeskittymä, Huurtola toteaa.

Anttila Koti lopetuslistalla

Kesko aikoo sen sijaan lakkauttaa Tiiriön Anttila Koti -sisustustavaramyymälän. Henkilöstön kanssa on jo käynnistetty yt-menettely myymälän mahdollisesta lakkauttamisesta.
 
– Anttila Koti oli pilottihanke pienestä sisustustuotemyymälästä, Huurtola sanoo.
 
Kesko avasi Tiiriöön Anttila Koti -myymälän vajaa kaksi vuotta sitten, jolloin keskustan Anttila-tavaratalo lakkautettiin. Myymälä tuli noin 900 myymäläneliön tiloihin, joissa toimi aiemmin Musta Pörssi. Anttila Koti on myynyt lähinnä Kodin Ykkönen -ketjun sisustustuotteita.
 
Kauppakeskus Goodmaniin tulee kokonaisalaltaan 4300 neliön Anttila-tavaratalo. Sen myymäläpinta-ala on runsaat 3000 neliötä.
 
Kauppakeskus Goodmanin on määrä valmistua kuluvan vuoden lopulla. Kauppakeskukseen tulee myös S-ryhmän Sokos-tavaratalo. (HäSa)
 

Päivän lehti

5.6.2020