Kanta-Häme

Kaupungin puheenjohtajisto jalkautuu

 

Hämeenlinnan tuore luottamushenkilöjohto jalkautuu jatkossa aktiivisesti kaupunkilaisten tavattavaksi ja tentattavaksi. Kansalaistapaamisista haetaan eväitä päätöksentekoon.
 
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Iisakki Kiemunki (sd.) ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Sari Rautio (kok.) haluavat saada tällä tavoin kaupunkilaisten näkemyksistä tuoreen ja selkeän kuvan.
 
Iisakki Kiemunki on suunnitellut jo pitempään järjestävänsä hallituksen puheenjohtajana säännöllisesti kaikille kaupunkilaisille avoimia tapaamisia. Nyt uudet luottamuspomot ovat päätyneet yhteistyöhön.
 
– Järjestämme lähitulevaisuudessa tapaamismahdollisuuksia myös liitoskuntien keskuksissa, kuten Lammilla, Hauholla, Rengossa, Iittalassa jne. Meitä voi kutsua myös erilaisiin yleisö- tai yritystilaisuuksiin, kun siihen nähdään tarvetta, kaksikko lupaa.
 
– Nyt kalenteri on vielä tältä osin tyhjä, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä, joka paikkaan ei yhtä aikaa ehdi, Rautio vinkkaa.
 
Kuntalaisten kuulemispaikkojen runko muodostunee kantakaupungissa palvelukeskus Kastellista sekä taajamissa kaupungin palvelupisteistä.
 
Rautio ja Kiemunki valittiin maanantaina tehtäviinsä ennakkosuunnitelmien mukaan sopuisasti, kun kaikki muutkin uudet luottamushenkilöt.
 
Yleisö uuden kaupunginvaltuuston kokouksessa oli poikkeuksellisen runsaasti.
 
 
Raution ja Kiemungin yhteishaastattelu keskiviikon Kaupunkiuutisissa.

Mainos