Kanta-Häme

Kaupunki talkoilla kesäkuntoon

Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys haastaa yrittäjät, asukkaat, yhdistykset ja poliitikot mukaan siivoamaan ja kaunistamaan kaupunkiaan toukokuun ajan.

Yrittäjät haastetaan mukaan siivomaan nurkkansa ja pesemään näyteikkunansa. Yrityksille on tulossa näyteikkunakilpailu 11.5–21.5. Sähköinen äänestysmahdollisuus on reska.fi-verkkolehdessä.

Asukkaiden toivotaan kiinnittävän huomiota omaan talonyhtiöön ja lähinurkkiin. Yhdistyksiä ja työyhteisöjä pyydetään valitsemaan itselleen tärkeä paikka tai alue, joka halutaan yhdessä siivota kuntoon.

Paikallisista poliitikoista mukana ovat jo Sari Rautio ja Iisakki Kiemunki. He ovat lupautuneet pesemään yrittäjien näyteikkunoita. Tarkoituksena on avata siivoustöiden lomassa keskusteluyhteyttä yrittäjien ja päättäjien välillä.

Kouluille on tulossa kilpailu sosiaaliseen mediaan. Siinä oppilaat voivat kuvata ennen ja jälkeen kohteita.  

Kampanjaan osallistuminen tapahtuu lähettämällä ilmoittautuminen osoitteeseen sari@kaupunkikeskusta.fi. Osallistujista löytyy listaus Kaupunkikeskustayhdistyksen www-sivuilla kaupunkikeskusta.fi. Lista päivittyy viikoittain.

Välitilinpäätös pidetään lauantaina 23.5, joka on samalla kansallinen siivouspäivä ja kansallinen kävelykatuviikonloppu. Tuolloin muun muassa julkistetaan näyteikkunakilpailun voittaja.

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic