fbpx
Kanta-Häme Hattula

Kehitysyhtiölle vauhtia Hattulassa, kunnanhallitus nimesi työryhmän valmisteluun

Seuraavaksi valtuusto saa perustamispaketin päätettäväkseen.
Hattulan kunta jakaa 11 paikalliselle hankkeelle yhteensä 20 000 euroa aktiivisuusrahaa.

Hattulan kunnanhallitus hyväksyi maanantaina omalta osaltaan Hattulan kehitysyhtiön perustamiseen liittyvän kokonaisuuden. Samalla kunnanhallitus nimesi työryhmän, joka vauhdittaa yhtiön valmistelua ja toimii siihen asti, kunnes yhtiön oma hallitus voi aloittaa toimintansa.

Työryhmään valittiin Pasi Niemi (ps.), Ville Myllymäki (sd.), Ellen Rydbeck (kok.) ja Pirkko Lokinperä (kesk.). Kullekin nimettiin myös varajäsen.

Kätännön järjestelyistä päätös nyt

Hattulassa on keväästä asti valmisteltu kunnan kokonaan omistaman kehitysyhtiön perustamista. Sen on tarkoitus toimia linkkinä kunnan ja yritysten välillä ja samalla tarkoitus on myös saada uusia yrityksiä kuntaan.

Hattulan valtuusto teki periaatepäätöksen yhtiön perustamisesta kesällä, ja käytännön järjestelyistä päätetään nyt erikseen.

Hattulan elinvoimalautakunta käsitteli yhtiön perustamista kokouksessaan viime viikon tiistaina ja lähetti asiakirjat kunnanhallituksen ja valtuuston hyväksyttäväksi. Samalla lautakunta linjasi, että kunta rahoittaa kehitysyhtiötä enimmillään 200 000 eurolla kahden vuoden aikana. HÄSA

Lue myös: Hattulan kehitysyhtiö lähdössä alkuun kevyellä rakenteella – “Uutta byrokratiamöhkälettä kuntaan ei kaivata” (22.10.2021)

Menot