Kanta-Häme

Keinusaareen nousee vuokra-asuntoja

YIT ja VVO ovat allekirjoittaneet sopimuksen kerrostalokohteen rakentamisesta Hämeenlinnan Keinusaaren alueelle Hilpi Kummilan tien varteen. Taloon tulee viisi kerrosta.

Rakennustyöt aloitetaan heti lomien päätyttyä, ja varsinainen rakentaminen alkaa elokuussa. Kohteen 28 vuokra-asuntoa valmistuvat elokuussa 2014.

Sopimuksen arvo on noin 5 miljoonaa euroa.

– On hyvä, että saamme nyt alueella sekä omistusasuntojen että vuokra-asuntojen rakennushankkeet vauhtiin samaan aikaan. Saamme uudelle alueelle paljon voimaa tällä yhdistelmällä, kertoo yksikön johtaja Sami Viitanen YIT:ltä.

Tavoitteena vuokra-asuntoja viihtyisään ympäristöön

– Kehitämme YIT:llä aktiivisesti modernin asumisen tarpeisiin vastaavia aluehankkeita ja haluamme osaltamme olla mukana vauhdittamassa uusien aluekohteiden rakentumista, sanoo Harri Isoviita, Asuntorakentamisen liiketoimintaryhmän johtaja YIT:stä.

Keinusaareen nouseva talo ja sen alue tarjoaa hänen mukaansa monipuolisia asumismahdollisuuksia ja viihtyisän ympäristön uusille asukkailleen. Keinusaaren kohteen asuntojen koot vaihtelevat 41 ja 83 neliön välillä.

VVO:n kiinteistöjohtaja Eero Saastamoisen mukaan Keinusaari sopii erinomaisesti VVO:n sijainnillisiin tavoitteisiin.

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic