Kanta-Häme

Keittiön pitää kestää aikaa

Hämeenlinnalaiset Kaisa Hautajärvi ja Tommi Arvonen ovat tekemässä isoa remonttia juuri ostamaansa rivitaloasuntoon. Samalla menee keittiö täysin uusiksi. Vinkkejä kalustukseen he olivat katselemassa Juliskan sunnuntainäyttelyssä.

Pariskunta tietää tasan tarkkaan, mitä he kotinsa sydämeltä haluavat.

– Keittiön pitää olla toimiva, tilava ja mahdollisimman tehokas niin, että neliöt on käytetty hyvin hyödyksi. Sen pitää tavallaan kestää aikaa, ettei heti tarvitse uutta remonttia alkaa tehdä, he sanovat yhdestä suusta.

Myös sisustukselliset asiat he ovat pohtineet tarkkaan ja ovat niistä samaa mieltä. Kaisa kertoo tykkäävänsä itse sisustamisesta.

– Haluamme modernin ja täysin valkoisen keittiön. Väriä tuovat matot, erilaiset valaisimet ja esineet. Seinälle jätämme yhteen kohtaan yläkaappien tilalle avoimet hyllyt. Niihin voi laittaa kauneimmat tavarat, joita on hankittu esimerkiksi kirpputoreilta, he suunnittelevat.

Kaapistot Kaisan ja Tommin keittiöön tulevat vetimettömiksi. Ja liesituuletin on integroitu kokonaisuuteen niin, että se ei näy ollenkaan ulospäin.

Keittiöremontti ei ole kaksikon ensimmäinen, sillä kaksi vuotta sitten he tekivät yhtä ison homman edellisessä asunnossa.

– Ensimmäisestä remontista oppi tosi paljon. Silloin tuli stressattuakin enemmän, tällä kertaa kaikki sujuu rauhallisesti. Nyt olemme miettineet asioita pitkään ja suunnitelleet kaiken hyvin.

Päivän lehti

24.1.2020