fbpx
Kanta-Häme

Keppareita, kokkailua, mediataitoja ja liikuntaa – kaikkea tätä tarjolla koululaisille

Ilmoittautuminen maksuttomiin seurakunnan kerhoihin on nyt käynnissä.
Kerhoissa harrastetaan paitsi keppihevosia, myös muun muassa mediataitoja, liikuntaa, taidetta, tiedettä, askarteluja ja lautapelejä.

Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan varhaisnuorten kerhoissa on tarjolla monipuolista tekemistä muun muassa keppihevosten, liikunnan ja kokkailun parissa.

Ilmoittautuminen maksuttomaan kerhotoimintaan on käynnissä nyt.

Viikolla 38 alkaa 7–13-vuotiaiden tyttöjen ja poikien kerhotoiminta, mutta mukaan ehtii vielä ensimmäisten tapaamisten jälkeenkin.

Ilmoittautumislinkit ovat avoinna, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kerhoihin voi ilmoittautua kesken kaudenkin, mikäli niissä on vielä tilaa. Kaksi kertaa viikossa huristeleva pienoissähköautokerho ei edellytä ennakkoilmoittautumista.

Kerhot kokoontuvat viikoittain arki-iltaisin, paitsi koulujen lomien aikana. Kaikki kerhot ovat avoimia sekä tytöille että pojille.

Uutuutena on 10–13-vuotiaiden mediakerho, jossa tutustutaan ja tehdään sisältöä erilaisiin seurakunnan medioihin. Kerhossa harjoitellaan valokuvausta, videokuvausta ja editointia sekä tehdään yhdessä lyhytelokuva.

Kerhoissa voi harrastaa kokkaamista, keppihevosia, askartelua, taidetta ja tiedettä sekä pelata lautapelejä.

Tanssi- ja akrobatiakerho opettaa itseilmaisua. Sykettä nostattavat myös liikunta- ja salibandykerhot.

Kerhot eivät edellytä aiempaa kokemusta tai osaamista. Kerhoteeman lisäksi ohjelmassa on myös muun muassa kilpailuja, leikkejä, pelailua, nyyttikestejä ja hartauksia.

Ilmoittautuminen

www.poltsari.fi

Menot