Kanta-Häme

Kerro nyt mielipiteesi Hämeen Sanomien tabloid-koelehdestä

Kerro nyt mielipiteesi Hämeen Sanomien tabloid-koelehdestä, joka julkaistiin Elomessuilla. Lehti muuttuu ensi vuonna broadsheet-kokoisesta lehdestä tabloid-kokoon. 
 
Tabloid-kysely löytyy täältä.
 
Elomessuilla oli jaossa 15 000 koelehteä. Lehdessä on testattu, kuinka jutut ja ilmoitukset taipuvat uuteen muotoon. Lukijoiden kannattaa myös muistaa, että kyse on testistä. Lopulliset ratkaisut ja päätökset tehdään vuoden vaihteeseen mennessä.
 
Hämeen Sanomissa on kokemuksia kerätty jo tabloidiin siirtyneiltä lehdiltä. Lukijapalaute on otettu muissakin lehdissä tosissaan ja sen pohjalta suunnitelmia on viilattu. Lehden formaattia muuttamalla on tarkoitus tehdä lukijoille entistä kätevämpi ja modernimpi lehti. Tabloidissa ei ole kyse kustannussäästöistä, eikä lehden sisältö vähene. 
 
Tarkkaa ajankohtaa tabloidiin siirtymiseen ei ole tehty. Todennäköisesti formaatti muuttuu alkuvuonna 2015.

Mullistaa kaiken

Tabloid mullistaa tekemisen koko lehdessä. Hämeen Sanomien myynnille tabloidissa on kyse isosta projektista, sillä ilmoituskoot muuttuvat. 
 
Syksyn aikana ilmoitusasiakkaiden kanssa käydään läpi uutta formaattia ja sen luomia mahdollisuuksia, muun muassa uusia ilmoituspaikkoja. Samalla kuullaan myös asiakkaiden palautteita ja toiveita. (HäSa)

Menot