Kanta-Häme

Keskussairaala kutsuu palveluraatiin

Keskussairaalaan perustetaan uusi asiakasraati, joka alkaa kokoontumiset tänä syksynä. Raadin tarkoituksena on kuulla sairaalan palvelujen käyttäjien näkemyksiä ja huomioida ne potilashoidon ja sairaalan toiminnan suunnittelussa. Raati kokoontuu keskussairaalan Hämeenlinnan yksikön tiloissa pari kertaa vuodessa ja siihen voi osallistua 10–15 jäsentä.

Raatiin ilmoittautumiset tulee lähettää tiistaihin 23. syyskuuta mennessä sähköpostitse kehittämispäällikkö Maarit Sihvoselle tai kirjeitse sairaalan kirjaamoon. Osoitteet ovat Maarit.Sihvonen@khshp.fi, kirjaamo@khshp.fi ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kirjaamo, Ahvenistontie 20, 13530 Hämeenlinna.

Ilmoittautumisviestiin kirjoitetaan nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi sairaala haluaa tietää, mitä mahdollinen raatilainen toiminnalta odotetaan ja millaisissa asioissa hän sairaalassa asioi.

Jos ilmoittautujia on paljon, valitaan raadin jäsenet mahdollisimman kattavasti keskussairaalan asiakaskunnasta.

Asiakkuus on terveydenhuollossa entistä tärkeämpää, koska potilaat ovat itse saaneet valita sekä terveyskeskuksensa että keskussairaalansa tämän vuoden alusta lähtien. Vuonna 2013 Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin palveluja käytti lähes 54 000 henkilöä. (HäSa)

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic