Kanta-Häme

Keväinen tapahtuma pikkuväelle Arxissa

Tamperelainen Teatteri Mukamas vierailee tänään Hämeenlinnassa Kolme kiliä -nukketeatteriesityksellään, joka soveltuu yli 2-vuotiaille. Puoliltapäivin alkavan esityksen kesto on 35 minuuttia. Elävä musiikki tukee perinteistä satua, jossa ollaan rohkeita ja nokkelia, kun jotakin oikein kovasti halutaan.

Jaarlin poikien Huuhkajat antavat retkeilyvinkkejä repun pakkaamisesta ja retkeilyyn tarvittavista varusteista sekä jokamiehenoikeuksista. Voiko retkellä tehdä muutakin kuin kävellä? Partiolaisilla on myös tähän visaiseen kysymykseen vastauksia. Arx-talon edessä nautitaan elävästä tulesta ja paahdetaan vaahtokarkkeja nuotiolla.

Arxantai on mukana suositussa Miljoona linnunpönttöä -kampanjassa. Tuunaa oma pönttösi -työpajassa voi kuvioida joko valmiin pöntön tai rakentaa sen puolivalmiista osista. Pöntöt on valmistanut Hämeenlinnan Seudun 4H-yhdistys, ja tuotto käytetään yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

Luontorastiradalla tutkitaan eläinten elämää ja luontoäänivisassa tunnistetaan luonnon äänimaailmaa. Art café Intola avoinna tapahtuman ajan.

Luonto-arxantai
ARX-talossa (Keinusaarentie 1) tänään lauantaina 16.4. kello 10–14.

Päivän lehti

25.10.2020

Fingerpori

comic