Kanta-Häme

Kiemunki havittelee töitä sairaanhoitopiiristä

Mielenkiintoisia paikallisia nimiä on mukana sairaanhoitopiirin viestintäpäällikön haussa.

Kahteen virkaan tuli yli sata hakemusta, viestintäpäälliköksi havittelee 48 ja kehittämispäälliköksi 59 kandidaattia.

Viestintäpäällikön paikan hakijoiden joukossa on mm. Hämeen Sanomien toimittaja Iisakki Kiemunki. Jos valinta osuisi häneen, hän tuskin pystyisi jatkamaan nykyisessä roolissaan sairaanhoitopiirin valtuuston puheenjohtajana.

Muita kiintoisia paikallisia nimiä ovat mm. Riihimäen viestintäpäällikkö Anna Availa, Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan viestintäpäällikkö Mikko Hieta, Kiipulan ammattiopiston tiedottaja Piia Kokko, Kevan tiedottaja Reetta Laaksonen ja Hämeen Kaiku -verkkomedian päätoimittaja Pekko Oksanen.

Listalta löytyvät myös Hämeenlinnan kaupungin verkkotoimittaja Kaisa Paavilainen, Tampereen teknillisen yliopiston markkinointipäällikkö, hauholainen Minna Puntila, markkinoinnin ja viestinnän kouluttaja Pia Rupponen Hamkista sekä Hämeen liiton tiedotustehtävissä toimiva viestintäasiantuntija Tia Yliskylä.

Aiemmin auki olleeseen tietohallintojohtajan virkaan valittiin 24 hakijasta Ari-Pekka Paananen. Hän tulee Kanta-Hämeeseen Pirkanmaan sairaanhoitopiiristä.

Viestintä- ja kehittämispäälliköiden paikat on tarkoitus täyttää pikaisesti, todennäköisesti jo loppukuusta, jos haastattelut ja mahdolliset soveltuvuustestit saadaan tehdyksi siihen mennessä.

Valinnoista päättää sairaanhoitopiirin johtaja Hannu Juvonen.

Näin monta paikkaa sairaanhoitopiirin hallinnossa avautui, kun tietohallintojohtaja Henri Yoki ja viestintäpäällikkö Michael Rossing siirtyivät omaan start up -yritykseensä Flowmedikiin.

Se kehittää valinnanvapauteen liittyviä digitaalisia mittareita. Samaan yritykseen lähti myös suunnittelupäällikkö Tiia Friberg. HÄSA