Kanta-Häme

Kiertokapula rajoittaa asiointia jätteidenkäsittelyalueilla - Alueelle vain rajoitettu määrä henkilöasiakkaita kerrallaan

Myös vaarallisen jätteen keräystempaukset on peruttu.
Kiertokapulan jätteidenkäsittelyalueilla tulisi asioida koronaepidemian aikana vain välttämättömissä tilanteissa. Arkistokuva: Pekka Rautiainen

Kiertokapula oy rajoittaa henkilöasiakkaiden asiointia jätteidenkäsittelyalueilla koronavirusepidemian takia. Rajoitukset alkoivat 7. huhtikuuta ja ne eivät koske ammattiliikennettä.

Alueelle päästetään vain rajoitettu määrä asiakkaita kerrallaan. Liikenteenohjaus tapahtuu vaakatoimiston liikennevaloilla ja lisäksi paikalla on henkilökuntaa ohjaamassa liikennettä.

Kiertokapulan jätteidenkäsittelyalueilla tulisi asioida koronaepidemian aikana vain välttämättömissä tilanteissa.

Lue myös: Kiertokapula toivoo, että asiakkaat välttäisivät turhia käyntejä asemilla – Koronaepidemia vaikuttaa myös jätehuoltoon (21.3.2020)

Rajoittamistoimet aiheuttavat todennäköisesti porteille jonoja.

Myös vaarallisen jätteen keräystempaukset Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Kalvolassa, Rengossa, Järvenpäässä, Keravalla Mäntsälässä, Hattulassa ja Valkeakoskella 14.4.–8.5.2020 välisenä aikana on siirretty syksyyn viikolle 38.

Kierrokset ovat olleet suosittuja ja kerännyt paikalle paljon väkeä. Nyt tätä halutaan koronaepidemian aikana välttää. Tieto peruutuksesta ei ehtinyt uusimpaan Tietokapula -lehteen, joka jaettiin viime viikolla.

Pääsiäisen aikana jätteidenkäsittelyalueet ovat suljettuina ja avataan tiistaina 14. huhtikuuta. Kiirastorstaina alueet suljetaan jo kello 17.00. HäSa