Kanta-Häme

"Kiinteistökuningatar" Kaisa Liskin yritys on maksuvaikeuksissa: yhtiö ei ole maksanut palkkoja

"Kiinteistökuningattaren" välitysyritys on maksuvaikeuksissa.
Kaisa Liski kertoi runsaat kolme vuotta sitten Hämeen Sanomissa oman kiinteistövälitysliikkeen perustamisesta.

”Kiinteistökuningatar” Kaisa Liskin työntekijä hakee palkkasaataviaan palkkaturvasta. Hakemus on julkaistu maksuhäiriönä.

Palkkaturvan palkanmaksuun on joutunut turvautumaan Kaisa Liski LKV:n työntekijä. Yrityksen nimi muutettiin viime kuussa Tavastia LKV:ksi.

Työntekijä voi hakea palkkaturvasta perusteiltaan ja määrältään selvitettyä palkkasaatavaansa, jos työnantaja on maksukyvytön.

Liskin yritys on saanut useita muitakin maksuhäiriömerkintöjä tänä vuonna. Kaisa Liski tuomittiin henkilökohtaisesti joulukuussa maksamaan noin 700 000 euroa sopimussakkoja, oikeudenkäyntikuluja, velkoja ja korkoja entiselle työnantajalleen Uudenmaan Vivalle. Käräjäoikeuden mukaan Liski oli rikkonut työsopimustaan.

Liski on valittanut tuomiosta hovioikeuteen.

Kaisa Liski tuli tunnetuksi Nelosen Kiinteistökuningatar-ohjelmasta. Liski on Hausjärven kunnanvaltuutettu ja muun muassa Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin valtuuston jäsen. Hän pyysi syyskuussa eroa kaikista kunnan luottamustehtävistä.

Lue myös: Kaisa Liski eroaa Hausjärven valtuustosta ja kaikista luottamustoimista

Kaisa Liski LKV eli nykyinen Tavastia LKV liittyi tänä vuonna Remax-kiinteistövälitysketjuun. Remax on franchising-ketju, johon kuuluu itsenäisiä yrittäjiä. HÄSA

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic