Kanta-Häme

Kiipulasäätiölle uusi toimitusjohtaja

Kiipulasäätiön hallitus on valinnut yksimielisesti Kiipulan ammattiopiston rehtorin Jukka Kujalan myös säätiön uudeksi toimitusjohtajaksi.

Kujala aloittaa toimessa marraskuussa. Hallitus päätti myös, että Kujala toimii Kiipulan ammattiopiston rehtorina toistaiseksi.

Säätiön nykyinen, pitkäaikainen toimitusjohtaja Juhani Törmä jatkaa säätiön asiamiehenä vuoden 2016 loppuun saakka, jonka jälkeen hän jää eläkkeelle.

Kujala on kasvatustieteen tohtori ja hän on toiminut oppilaitoksen johtotehtävissä kunnassa, valtiolla, yhdistyksen ylläpitämissä kouluissa, osakeyhtiön järjestämässä koulutuksessa sekä nyt säätiöpohjaisessa oppilaitoksessa.

Kujala sanoo tiedotteessa odottavansa mielenkiinnolla toisen asteen koulutuksen reformin tuomia muutoksia ammattiopiston toimintaan.

– Lisäksi kuntoutustoiminnassa on tapahtumassa muutos laitoskuntoutuksen muuttuessa avomuotoiseksi. Haasteissa on suuri mahdollisuus.

Kiipulan on muuttanut ja sopeuttanut viime vuosina toimintaansa. Muutos jatkuu.

– Rakennamme Kiipulaa kokous-, matkailu- ja majoituspalveluiden osalta yhä palvelukykyisemmäksi. Samalla huomioimme kasvumahdollisuudet koko Kiipulan alueverkostossa, Kujala linjaa.

Päivän lehti

26.11.2020

Fingerpori

comic