Kanta-Häme

Kilpailutus siirtyy Ydin-Hämeessä

Kaupunki jarruttelee palvelujen kilpailutusta Ydin-Hämeessä.

Hauhon, Lammin ja Tuuloksen alueella oli tarkoitus kilpailuttaa kiinteistönhoito, siivous, tekniset palvelut sekä ateriapalvelut yhtä aikaa siten, että sopimuskausi olisi alkanut ensi vuoden alussa.

Kilpailutusta on jo kerran aikaisemmin siirretty vuodella. Yhteensä kysymys on noin 3,5 miljoonan euron kokonaisuudesta.

Tavoitteena oli, että tarjouksia voi tehdä joko yhdestä tai useammasta toimialasta. Tällä mahdollistetaan se, että valtakunnallisia yrityksiä pienemmätkin yksiköt voivat osallistua tarjouskilpailuun.

Alkuvuodesta Tarvasmäen ja Ojoisten siivous- ja kiinteistöpalveluista järjestetty tarjouskilpailu houkutteli kuitenkin vain suuria alan toimijoita.

Palveluntuottajaksi valittiin edullisimman tarjouksen tehnyt Lassila & Tikanoja.

Taannoin Kalvolan ja Rengon ateriapalvelut siirtyivät tarjouskilpailun jälkeen Linnan Aterialta valtakunnalliselle Blue Servicelle.

Nyt vt. kaupunginjohtaja Juha Isosuo esittää kaupunginhallitukselle, että tarjouskilpailu Ydin-Hämeen palveluista siirrettäisiin, kunnes kilpailuttamista koskevat periaatteet on vahvistettu.

Samalla tavoitteena on käynnistää neuvottelut Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kanssa tukipalveluista tehtävän yhteistyön syventämisestä.

Tällä hetkellä Ydin-Hämeen palveluista vastaavat Linnan Ateria ja Tekme. (HäSa)

Päivän lehti

26.10.2020

Fingerpori

comic