fbpx
Kanta-Häme

Jalkojen palvontaa, neuloitusta ja sähköstimulaatiota - Kinkyt valtaavat Hämeen linnan toukokuussa

Hämeen linnassa järjestetään kinky-bileet 25. päivä toukokuuta. Kuva: Tomi Vesaharju. arkisto
Hämeen linnassa järjestetään kinky-bileet 25. päivä toukokuuta. Kuva: Tomi Vesaharju. arkisto

Toukokuussa Hämeen linnassa on tavanomaisesta poikkeavaa ohjelmaa. Tiedossa on esimerkiksi jalkojen palvontaa, neuloitusta ja sähköstimulaatiota.

Keskiaikaisessa Hämeen linnassa pidetään kinky-bileet. Valtiaat ja vasallit -tapahtuman järjestävän Rsyke ry:n tavoitteena on järjestää “tämän vuosituhannen hulppeimmat kinky-juhlat”. Kulttuuriyhdistyksen toiminnan keskiössä ovat kinky-, BDSM- ja fetissi-suuntautuneet ihmiset.

Tavoite on vähentää ennakkoluuloja, ehkäistä syrjäytymistä sekä parantaa kohderyhmässä olevien ihmisten henkistä hyvinvointia. Seksi ei kuulu tapahtumiin, vaan toiminta perustuu turvallisuuteen, järkeen ja yhteisymmärrykseen

Hämeenlinnan kinky-bileideisiin ei pääse sisälle normaaleissa katuvaatteissa, vaan asuksi toivotaan joko keskiaikaiseen linnateemaan sopivia tai kinky- tai fetissityyppisiä asuja.

Tapahtumassa ovat voimassa tiukat häirinnän vastaiset ja yksityisyyden suojaa tarjoavat käyttäytymissäännöt. Lisäksi huomioidaan tapahtumapaikan historiallinen arvo.

Paikalle odotetaan muutamaa sataa hyväntuulista kinkyä eri puolilta suomea. Samana viikonloppuna linnassa juhlitaan Juhana Herttuan turnajaisviikonloppua. Halukkaat voivat siis lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Menot