Kanta-Häme

Kolmas kerta toden sanoi – Raatihuoneen ravintolayrittäjä löytyi Lopelta

Kolmas kilpailutus tuotti vihdoin tulosta.
Raatihuoneen uusi ravintolayrittäjä aloittaa työnsä elokuussa. Kuva lokakuussa järjestetystä Marttojen Häme-menu-tapahtumasta. Kuva: Riku Hasari
Raatihuoneen uusi ravintolayrittäjä aloittaa työnsä elokuussa. Kuva lokakuussa järjestetystä Marttojen Häme-menu-tapahtumasta. Kuva: Riku Hasari

Raatihuoneen ravintolapalveluita tuottavaksi sopimuskumppaniksi on valittu loppilainen R. Holappa Oy.

Hämeenlinnan kaupungin lähettämän tiedotteen mukaan sopimus on viisivuotinen. Hankintapäätös ei ole vielä lainvoimainen.

Raatihuone on kiinni heinäkuun, joten uusi yrittäjä aloittaa talossa 5.8.

Uusi yrittäjä löytyi vihdoin kolmannen tarjouskierroksen avulla. Yrittäjäksi valittu loppilainen pitopalveluyritys oli ainoa kierroksen aikana tarjouksen jättänyt.

Pitopalvelu R. Holappa on perheyritys. Yrityksellä on Lopella Vojakkalan kylässä oma juhlatalo, jossa se järjestää erilaisia tilaisuuksia. Yrityksen verkkosivuilla kerrotaan, että firma pyörittää myös Lopen keskustassa sijaitsevaa lounaspaikkaa, Deli Kulmaa.

Raatihuoneen ravintolapalveluista pyydettiin tarjouksia ensimmäisen kerran syksyllä lokakuun loppuun mennessä. Kun tarjouksia ei tullut kuin yksi, kaupunki päätti keskeyttää hankinnan.

Toisella kertaa ei pyydetty vielä varsinaisia tarjouksia, vaan toiminnan pyörittämisestä kiinnostuneiden yhteydenottoja odotettiin maanantaiaamuun 4. maaliskuuta mennessä. Yhtään ilmoittautumista ei tullut.

Raatihuoneen ravintolapalvelut on 15 vuoden viime vuoden ajan tuottanut Pirjo Päivärinnan Maunviljelijät oy. Päivärinta ilmoitti halustaan luopua tehtävästä, kun uuden palveluntuottajan haku alkoi viime syksynä. HÄSA

Päivän lehti

25.1.2020